Retourneren

Ben je niet tevreden over een besteld product? Dat is jammer, maar het is geen probleem om je product terug te sturen. Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Wine Adventure zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht (*), zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Wine Adventure geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@wineadventure.nl. In deze mail vermeld je je rekeningnummer+ordernummer zodat we het bedrag terug kunnen storten na ontvangst van de retourzending. Wij vinden het prettig als je in je email tevens de reden van het retourneren wil vermelden. Dit helpt ons om de producten continue te verbeteren. Dit is uiteraard niet verplicht. Wanneer we je product in goede staat retour hebben ontvangen, wordt het reeds betaalde bedrag binnen 14 dagen teruggestort.

* Let op: het herroepingsrecht is uitgesloten voor alle maatwerk producten, zoals bijvoorbeeld posters op maat. Dit betekent dat je reeds bestelde en ontvangen goederen die onder deze uitsluiting vallen niet kunt retourneren. Als consument koopt u bij ons op maat gemaakte producten van persoonlijke aard, hierdoor is het herroepingsrecht niet van toepassing op de overeenkomsten aangegaan met Wine Adventure.nl

Klachtenregeling

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@wineadventure.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Het is voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.